Partnerzy

Fundacja PL współpracuje z wieloma organizacjami i stowarzyszeniami zajmującymi się pomocą osobom niepełnosprawnym, jak również ważnymi organami administracji rządowej. Należą do niej:

– Departament Transportu Ministerstwa Infrastruktury i Budownictwa

– Towarzystwo Tłumaczy i Wykładowców Języka Migowego „GEST”

– Fundacja L’Arche ze Śledziejowic k. Krakowa pomagająca osobom niepełnosprawnym intelektualnie

– Stowarzyszenie Centrum Inicjatyw na rzecz poprawy Bezpieczeństwa Ruchu Drogowego z siedzibą w Krakowie

Naszym nowym Partnerem jest firma VHCT (http://www.vhct.pl/pl/ ), której serdecznie dziękujemy za przekazanie darowizny. Bardzo nam miło, że są osoby chętne do tego, aby wspierać osoby Głuche w zwalczaniu trudów codzienności.

Niemniej do współpracy zapraszamy wszystkich….

Z radością wyróżniamy AIF Kancelarię (https://www.tuodszkodowania.pl/), która dołączyła do grona firm wspierających naszą Fundację. Miło nam, że lista oficjalnych Partnerów powoli się powiększa – oby tak dalej!

Z radością dziękujemy kolejnej firmie, która doceniła nasze działania i zdecydowała się przekazać darowiznę. Witamy wśród Darczyńców lidera w zakresie wynajmu odzieży roboczej – Berendsen (https://www.berendsen.pl/). To, że chcą Państwo pomagać Potrzebującym, wiele dla nas znaczy. Pamiętajmy, że dobro powraca!

Kolejna dobra wiadomość, którą pragniemy się z Państwem podzielić: grono naszych Darczyńców zasiliła nowa firma! Centrum Obsługi Powypadkowej CODEX (https://codex.org.pl/) wsparło naszą działalność darowizną – dziękujemy.

Z radością informujemy, że nasza Fundacja zyskała kolejnego oficjalnego Sponsora! To Agencja AFTERWEB (https://afterweb.pl ) z Wrocławia. Bardzo się cieszymy – każde wsparcie jest dla nas motywacją do tego, aby jeszcze intensywniej angażować się w misję, którą realizujemy!

Napłynęła do nas kolejna pomoc do firmy, która doceniła działanie Fundacji PL. Darczyńcą jest sklep MURRANO (https://www.murrano.pl/) – dziękujemy za miły prezent w postaci darowizny!